Proiectul este co-finanțat prin  Programul Operațional Capital Uman 2014-2020,  Axa Prioritară 6 „Educație și competențe”, Prioritatea de investiții 10 (i) „Reducerea și prevenirea abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate, inclusiv la parcursuri de învățare formale, non formale și informale pentru reintegrarea în educație și formare”.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Image Alt

Anunț solicitare oferte

  /  Noutati   /  Anunț solicitare oferte

Anunț solicitare oferte

Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea” Vidra solicită oferte de servicii de catering pentru școli, aferente proiectului „EDUCAȚIE FĂRĂ ABANDON ȘCOLAR”, Cod MySMIS+: 106876, pentru suma estimată de 7,01 lei fără TVA/porție pentru un număr de aproximativ 13911 porții timp de 4 luni în anul școlar 2020-2021.

Menționăm că dorim masă rece care să conțină brânzeturi, carne, un fruct sau ceva dulce (exemplu sandwich cu mușchi și cașcaval, un măr / covridog și o plăcintă cu fructe etc.)

Ofertele vor fi depuse în termen de maxim 10 zile la sediul Școlii Gimnaziale “Valeriu D. Cotea” din Sat Vidra, Com. Vidra, jud. Vrancea.

Sari la conținut